Oppimateriaalit

Tämän opetusmateriaalin tarkoitus on tukea arkkitehtuuri- ja muotoilukasvatusta. Aineiston pääasiallinen tuottaja on Designmuseo ja kunkin kokonaisuuden yhteydessä mainitaan tuottaja sekä tekijät. Aineisto on vapaasti käytettävissä ja kopioitavissa opetuskäyttöön, mutta sen kaupallinen hyödyntäminen on kielletty. Muistathan myös mainita opetusmateriaalin tuottajan ja tekijät käyttäessäsi niitä!

Teittekö koulussa onnistuneen projektin arkkitehtuurin ja muotoilun parissa? Tuo tehtäväideasi tänne muidenkin käytettäväksi! Lähetä tehtäväideasi yhden liuskan mittaisena word-tiedostona osoitteeseen info@ampiainen.fi. Pidätämme oikeuden editoida tekstiä, sekä valita julkaistavat tehtävät. Muista merkitä oma nimesi ja halutessasi koulu, jossa opetat.

Näille nettisivuille on linkitetty myös muita internet-sivustoja. Ampiainen.fi ei vastaa niiden sisällöstä.


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function mysql_connect() in /var/www/fs1/4/ampiaine/public_html/inc/ampiainen-public.inc.php:18 Stack trace: #0 /var/www/fs1/4/ampiaine/public_html/inc/teaching-materials-title-list.inc.php(3): require_once() #1 /var/www/fs1/4/ampiaine/public_html/oppimateriaalit/index.php(137): require('/var/www/fs1/4/...') #2 {main} thrown in /var/www/fs1/4/ampiaine/public_html/inc/ampiainen-public.inc.php on line 18